Varivo od slanutka

Slanutak, ne samo da je ukusan, izvrsno se kombinira u raznim jelima, već je i jedan od najboljih izvora proteina. Ovo ukusno varivo od slanutka i svježeg povrća uz dodatak dimljenog seitana daje mu posebni “divlji štih”.

read more

Alupatre

Ukusne i brzo pripremljene rolice od masnog ili lisnatog tijesta. Krumpir sa curry-jem i kuminom, sir sa maslinama i bosiljkom, dimljeni tofu sa graškom i koprom… po nešto za svakoga.

read more

Gulaš

Prekrasno jelo od svježeg povrća sa lovorovim listom i raznim začinima, obogačeno pečenim soja komadićima zadovoljit će svakog gurmana.

read more

Pastirska pita

Lagano i ukusno… kao prilog uz pakore za ručak ili kao samostalno jelo uz zelenu salatu za večeru.

read more

Vege popečci

Prženi ili pečeni, u umaku od rajčice ili jogurta ili kao vege burger – sami odaberite svoju kombinaciju.

read more

Grčka juha

Bijeli grah, mrkva i celer u kombinaciji sa svježom rajčicom, peršinom i maslinovim uljem – potpuni mediteranski užitak.

read more

Kurkuma – zlatni prah koji vam može promijeniti život

Začini… ljuti, slatki, slani, raznobojni, mirisni i aromatični, blagi i intenzivni, osim što oplemenjuju jelo i daju odredjenu notu svakom obroku, oni su u isto vrijeme i nutritivni i zdravi. Odlučila sam započeti svoj serijal o začinima kurkumom, po mnogima kraljicom začina koja uvelike opravdava tu laskavu titulu.

read more

Istina o prokulici (od prokulico fobičara do prokulicoholičara)

U svojoj kuhinji nastojim koristiti sve dostupne vrste povrća, svježeg i sezonskog. Sa zimom na pragu šarenilo placa zamjenjuje zimsko sezonsko povrće. Danas sam odlučila pisati o prokulici… znam, znam, puno puta sam se na spomen njenog imena susrela sa mrštenjem i grimasama tipa “ne hvala”.

read more

Proteini u vegetarijanstvu

Kao kuharica vegetarijanske kuhinje često se susrećem sa ljudima koji bi željeli postati vegetarijanci ili barem razmišljaju o tome. Uživam u tim razgovorima jer vegetarijanstvo je jedna od najboljih stvari koja mi se dogodila u životu i sa strašću sam posvećena tome da taj način prehrane približim ljudima koji nisu vegetarijanci.

read more

BLOG

All Tasty Bliss blogs

RECEPTI

SviTasty Bliss recepti

PRIJAVA

Prijavite se na naš Newsletter


Pridružite se našoj mail listi i poklanjamo vam naša 3 recepta za: lazanje, tart sa višnjama, zapečene punjene rajčice i pratite sve novosti i događanja (tečajevi kuhanja, članci, recepti).
 

You have Successfully Subscribed!

Moje ime je Kumari i kuhanje je moja strast. Školovani sam kuhar sa višegodišnjim iskustvom. Vegetarijanstvo je moj izbor više od desetljeća nakon što sam kao gurman u njemu otkrila obilje različitih namirnica i začina, isprobavala I oduševila se novim receptima, otkrila inspiraciju i ljubav u tome i spoznala s čime se želim baviti u životu. Kroz kuhanje izražavam svoju kreativnost i nalazim veliko zadovoljstvo i radost a dodatni motiv, inspiracija mi je prenjeti to drugima.

KONTAKTIRAJTE ME

Mobile Phone: +385913490759

Email: [email protected]

Pin It on Pinterest

Share This